Το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί. Συνεχίζονται επιμορφωτικά σεμινάρια. Δείτε τον απολογισμό του έργου

Δελτίο Τύπου για το 7ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα 05.06.2015

 

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 7ο επιμορφωτικό σεμινάριο που αφορούσε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και διοργανώθηκε από τις 29/5 από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) στην Ρόδο, στο πλαίσιο του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής».

Στο σεμινάριο, που απευθυνόταν σε γυναίκες αιρετές ή σε γυναίκες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εκλογικές διαδικασίες, τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, συμμετείχε και η Πρόεδρος του νέου ΔΣ του ΚΕΘΙ, κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία τόνισε ότι αποτελεί μια καλή βάση για να ανοίξει ο διάλογος και να διαφανούν λύσεις, για τους λόγους που περιορίζουν την συμμετοχή των γυναικών στα εθνικά και υπερεθνικά κέντρα λήψης πολιτικών αποφάσεων, αλλά και σε αιρετές θέσεις σε συλλογικό, συνδικαλιστικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Το επόμενο επιμορφωτικό ραντεβού του Έργου δίνεται στο τέλος του Ιουνίου στην Περιφέρεια Κρήτης και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

 

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΚΕΘΙ

 

 

 

Συνημμένα Αρχεία: